fbpx
Dutch English German

Kamer Reserveren

  • restaurant1.jpg
  • restaurant2.jpg
  • serre.jpg
Schrijf u in voor onze restaurant nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!
Vul uw e-mailadres in
Please wait

Restaurant Landgoed Westerlee

Tafel reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0597 433 082

 

 

 

 

Welkom bij restaurant Landgoed Westerlee

De keuken van Landgoed Westerlee is klassiek en Frans georiënteerd. Hierboven kunt u onze nieuwe menukaart bekijken. Daarnaast beschikken wij over een wijnkaart voorzien van speciaal geselecteerde wijnen, onze restaurantbrigade adviseert u graag. Uiteraard kunt u zich ook laten verrassen met een bijpassend wijnarrangement.

 

De Brasserie

De Brasserie gelegen in de voormalige Graanschuur van de boerderij met zijn karakteriële kenmerken als de originele boerderij ramen en vierkante binten is de plek voor het Bourgondisch ontbijtbuffet, een heerlijke lunch en de High Tea. De brasserie is 7 dagen per week geopend.

 

 

Het Voorhuis

Het voorhuis bestaande uit sfeervolle, authentieke, seizoens gerichte kamers in Jugendstil stijl uit 1910 en een lichte, romantische serre zijn de plek voor een (besloten) privé of zakelijk diner.

Het voorhuis is 7 dagen per week geopend voor een diner.

 

 

Het Terras

In de zomermaanden, wanneer het weer het toelaat, kunt u genieten op ons terras. Een bijzonder mooie en beschutte plek om heerlijk tot rust te komen of gezellig bij te kletsen met vrienden of familie. Uiteraard kunt u hier ook een lunch, high tea of diner nuttigen.

 

 

De Bar

De Bar in de Brasserie is dagelijks geopend en u bent van harte welkom voor een kopje koffie of een borrel met wat lekkers.

 

De Bar

Ontbijt 

Lunch en High tea

Diner

van 07:30 tot 23:00 uur

van 07:30 tot 10:30 uur (za en zo vanaf 08:30)

van 12:30 tot 15:30 uur

van 18:00 tot 20:00 uur

 

Bezoekt u ons graag met meerdere gasten, vernemen wij dit graag tijdig.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.

 

 

Wilt u telefonisch reserveren, bel dan naar telefoonnummer 0597 433 082